Haluatko mukaan toimintaan?

Kirjakahvila pyörii vapaaehtoisvoimin, ja uudet vapaaehtoiset ovat aina tervetulleita. Vapaaehtoiset tekevät yleensä myyntityötä viikoittaisessa parin tunnin vuorossa, ja kyse on lähinnä myyntityöstä – leipoa ei tarvitse, siihen hommaan kun on varta vasten palkattu leipuri. Vapaaehtoisena kahvilapäivystäjänä saat työkokemusta ja tuet Kirjakahvilan toimintaa ja jatkuvuutta. Kysy lisää vapaaehtoisten perehdytyksestä vastaaviltamme (volunteer ät kirjakahvila piste org) ja sovi tapaaminen.

Kirjakahvilan perustoimintaan kuuluu myös erilaisten keskustelutilaisuuksien järjestäminen kulttuuria, taiteita ja yhteiskunnallisia asioita koskevista aiheista. Lisäksi Kirjakahvilassa esiintyy vuosittain kymmeniä kokoonpanoja musiikin ja muun esittävän taiteen aloilta. Kirjakahvilassa järjestetään myös elokuva- ja dokkarinäytöksiä.

Kirjakahvilan kulttuuriohjelmaa kootaan erilaisissa työryhmissä, joihin otetaan mieluusti uutta väkeä mukaan. Työryhmissä vallitsee avoin henki, ja kaikkien ideat pääsevät varmasti kuuluville. Ota yhteyttä (volunteer ät kirjakahvila piste org) ja ilmaise kiinnostuksesi.