Turun teeskeneä herätellään tämän syksyn ja talven aikana horroksestaan Kirjakahvilassa järjestettävillä teetiistai-tapaamisilla.

Teetiistait Kirjakahvilassa aina klo 17-19

ti 12.10.
ti 16.11.
ti 14.12.

Oletko teen ystävä ilman vertaistukea? Teestä kiinnostunut vailla tietoa? Tervetuloa Turun teetiistaihin!

teetiistaitTee on Camellia Sinensis -puun lehdistä haudutettu, suurinpiirtein maailman suosituin juoma. Erilaisia teetyyppejä on lukemattomia, ja alueelliset variaatiot teessä ympäri maailman ovat suuria.

Suomessa teekulttuuri ja teentuntemus on pitkään ollut heikkoa, mutta viime vuosina kiinnostus laadukkaaseen teehen on selvästi kasvanut. Joukolle innostuneita teeharrastajia syntyi halu tarjota muille teestä kiinnostuneille mahdollisuus kokoontua kaltaistensa teefiilien kanssa ja testata erityyppisiä teitä. Kaikki teestä kiinnostuneet aiemmasta kokemuspohjasta riippumatta ovat tervetulleita!

Teetiistai-tapahtumissa on tarkoitus tutustua vaihtelevasti erilaisiin teihin, haudutusmenetelmiin ja muihin teen makuun vaikuttaviin tekijöihin, ja ennen muuta nauttia teestä sen monissa muodoissa rennossa ilmapiirissä, samanhenkisten kanssa.

Ensimmäisen teetiistain aiheena 12.10. on Johdatus kiinalaiseen teehen: Kiinalaisen teen pääluokat haistellen ja maistellen.

Lämpimästi tervetuloa!

Teetiistait järjestää teesnobit-kollektiivin Turun jaosta yhdessä Kirjakahvilan kanssa.