La 12.11.2022 klo 13–18

Turun Animalian ja Vegaaniliiton paikallisosastot esittävät: Tukibileet Tuulispään synttäreiden kunniaksi!

Eläinsuojelukeskus Tuulispää täyttää 10 vuotta! Järjestämme tukibileet merkkipäivän kunniaksi Kirjakahvilassa lauantaina 12. marraskuuta. Bileissä voit nauttia Pikku-Paavon pannaribaarin herkullisista antimista. Tarjolla on myös Viirun Vöner-patonkeja, jotka vievät vähän isommankin nälän.

Bileissä kuullaan Tuulispään perustajan ja toiminnanjohtajan Piia Anttosen puheenvuoro. Kirjakahvilassa pyörivät Tuulispäässä kuvatut videot eläimistä ja heidän puuhistaan. Tapahtumassa on myös mahdollisuus ostaa Tuulispään tukituotteita.

Tapahtuma alkaa klo 13, mutta voit saapua paikalle oman aikataulusi mukaan missä vain kohtaa tapahtuma-aikaa ja viipyä itsellesi sopivan hetken. Tapahtuma päättyy klo 18. Pääsymaksua ei ole, mutta voit toki halutessasi tehdä paikan päällä pienen lahjoituksen Tuulispäälle. Tukituotteet ja herkut voit maksaa kortilla. Illan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Tuulispään toimintaan.

Menossa mukana ovat ihanat sponsorimme Vöner, Poppamies, Turun Vegekauppa ja Eerikinkadun Ruohonjuuri! Lisäksi tietysti Eläinsuojelukeskus Tuulispää sekä Turun eläinoikeuskeskus. Lämpimästi tervetuloa!