Kirjakahvilan perustoimintaan kuuluu olennaisena osana erilaisten keskustelutilaisuuksien järjestäminen kulttuuria, taiteita – erityisesti kirjallisuutta – ja yhteiskunnallisia asioita koskevista aiheista. Lisäksi Kirjakahvilassa esiintyy vuosittain kymmeniä kokoonpanoja musiikin ja muun esittävän taiteen aloilta. Kirjakahvilassa järjestetään jatkuvasti myös elokuva- ja dokkarinäytöksiä laidasta laitaan.

elokuvailta

HALUATKO MUKAAN?

Kirjakahvilan kulttuuriohjelmaa kootaan erilaisissa työryhmissä, joihin otetaan mieluusti uutta väkeä mukaan. Työryhmissä vallitsee iloinen ja avoin henki, ja kaikkien ideat pääsevät varmasti kuuluville. Ota yhteyttä (volunteer ät kirjakahvila piste org) ja ilmaise kiinnostuksesi. Myös koulutukseen liittyviä pienimuotoisia työharjoittelupaikkoja voi tiedustella Kirjakahvilasta.

Lisäksi Kirjakahvilan itse kahvila-aukiolo pyörii täysin vapaaehtoisvoimin, ja uudet vapaaehtoiset ovat aina tervetulleita. Kahvilan kalenteri rakentuu viikottaisista kahden tunnin vuoroista, ja kyse on lähinnä myyntityöstä – leipoa ei tarvitse, siihen hommaan kun on varta vasten palkattu leipuri. Vapaaehtoisena kahvilapäivystäjänä saat työkokemusta ja tuet Kirjakahvilan toimintaa ja jatkuvuutta. Kysy lisää vapaaehtoisten perehdytyksestä vastaaviltamme (volunteer ät kirjakahvila piste org) ja sovi tapaaminen.

OSUUSKUNTA

Kirjakahvilan yritysmuotona on osuuskunta. Olemme voittoa tavoittelematon osuuskunta, joten tarkoituksenamme ei ole tehdä rahaa vaan luoda puitteet ja edellytykset jäsenistön monimuotoiselle kulttuuritoiminnalle. Vuosittaisessa kokouksessa osuuskunnan jäsenet valitsevat hallituksen, jonka tehtävänä on koordinoida seuraavan vuoden toimintaa ja pitää huoli siitä, että asiat sujuvat.

OSUUSKUNNAN JÄSENYYS

Haluatko tukea Osuuskunta Turun Kirjakahvilaa tai tulla mukaan osuuskunnan toimintaan? Sääntöjen mukaan osuuskuntaan voivat liittyä kaikki täysi-ikäiset kulttuurista kiinnostuneet henkilöt. Jäseneksi voit liittyä lunastamalla itsellesi osuuskunnasta yhden (17 €) tai useamman osuuden. Tällä osuudella sinusta tulee osuuskunnan äänivaltainen jäsen ja tuet samalla Kirjakahvilan toimintaa ja kulttuuriohjelmaa.

Osuuskunnan jäsenyys ei velvoita aktiivisuuteen. Jäsenhakemusta täyttäessä on mahdollista valita, haluaako liittyä ns. kannatusjäseneksi vaiko aktiivijäseneksi. Jokaisella osuuskunnan jäsenellä on vuosikokouksessa osuuksien määrästä riippumatta yksi ääni.

Jos haluat ryhtyä jäseneksi, täytä osuuskunnan jäsenyyskaavake. Osuuskunnan hallitus käsittelee kuukausittain hakemukset ja hyväksyy uudet jäsenet.

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Postiosoite (pakollinen)

Kerro lyhyesti, miksi haluat ryhtyä Osuuskunta Turun Kirjakahvilan jäseneksi.

Onko sinulla toiveita tai ehdotuksia Kirjakahvilan toiminnan kehittämiselle?

Haluatko ryhtyä osuuskunnan aktiivijäseneksi vai tukijäseneksi?

Kirjoita kuvassa näkyvä kirjain- ja numeroyhdistelmä alla olevaan tekstikenttään
captcha