Turku ilman natseja -mielenosoituksen elektroniset jatkot Brinkkalan pihassa lauantaina 20.8. klo 20–02. Ei pääsymaksua, ei ikärajaa, ei natseja. // Free entry, all ages, no nazis.

Itse mielenosoitus samana päivänä klo 11–13, kokoontuminen Yliopistonkadun kävelykadulla: // The Turku Without Nazis demo gathers at 11 am at the Yliopistonkatu pedestrian street: https://www.facebook.com/events/1217636072410818

Jatkojen ohjelma // Afterparty programme:
Fb: https://www.facebook.com/events/3166914270249575

★ PAHATAPSA | electro
Tulevaisuuden utopioita ja dystopioita maalailevaa, tanssittavaa pelimusiikkia. Artisti on viimeisen vuoden aikana piirtänyt luupperilla mielensä maisemia hyödyntäen vain eeppisen vanhaa Casiota, RC-505-loopperia ja Korgi Miniä. Soundi on orgaanista ja yhdistelee jonkin verran myös muita ääniä ja mikillä nauhoitettuja perkussioita – tietokonetta ei ole käytetty missään vaiheessa, koska käppäisyys on kultaa.

★ dj FAKE FAG | disco synthétique et électronique
Kirjiksen ammoisilla queer-Qlubeilla Suomessa soittelunsa aloittanut Fake Fag on synteettistä ja elektronista tanssimusiikkia soittava dj, jonka seteissä nousee esiin erityisesti trans-, queer- ja feministimuusikoiden tuotanto housesta räppiin. Ironisen dj-nimensä hän otti käyttöön nolkytluvun lopulla Berliinissä queerbileitä järkkäillessään, kun huomasi miten vaikea joidenkin cishomomiesten oli hyväksyä sukupuolen moninaisuutta.

★ dj NOITAENKELI | dark electronic
Laua Ripin dj-alterego soittaa TIN-jatkoilla samanlaista ahistavaa rymistelyä kuin pari viikkoa sitten Kirjiksen Punx for Seitan -festarilauantain päätteeksi. Vieraannuttavia witch house -synamattoja ja aggressiivista huutojympettä. Ehkä ripaus toivoa ja rakkautta?

★ dj AAMUAURINKO | techno
TYEMYYn, Kirjakahvilan, Turkulaisen alakulttuurin ystävät ry:n sekä Knullruffs-kollektiivin riveissä puuhasteleva Aamu soittelee rytmistä teknosoundia 90-luvulta nykypäivään. Turku ilman natseja -lauantain päättävässä setissä on luvassa melko intensiivistä miksausta, nopeita vaihtoja sekä hyppelyä raa’asta ysäriluuppiteknosta hypnoottisempaan tunneliteknoon.


Kirjakahvilan kesätapahtumia 2022 tukee Elävän musiikin säätiö ELMU sr.