Tilat

Kirjakahvila on avoinna arkisin klo 12-18.

Lisäksi iltaisin ja viikonloppuisin on usein erilaisia pääsymaksuttomia tapahtumia (ks. kalenterimme).

Kahvilatarjonta

Kahvilassa on tarjolla suolaisia ja makeita leivonnaisia, jotka teemme itse omassa keittiössämme. Kaikki leivonnaisemme ovat vegaanisia, ja tarjolla on aina myös vähintään yksi gluteeniton tuote. Kahvilassa on tarjolla reilua luomuteetä ja meksikolaisten pienviljelijöiden osuuskunnilta suoraan ostettua Café Caracol -kahvia.  Kirjakahvilassa on anniskelulupa, ja anniskelemme mietoja alkoholijuomia. Näin ollen omia alkoholijuomia ei saa tuoda Kirjakahvilaan.

Tilavuokraus ja tilauskahvitukset

Aukioloaikojemme ulkopuolella Kirjakahvilaa on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin. Tilavuokra on 30 euroa tunnilta arkisin ennen klo 22 ja 50 euroa tunnilta arkisin klo 22 jälkeen ja viikonloppuisin. Voit myös pyytää räätälöityä tarjousta.

Yksityistilaisuuksiin voi tilata meiltä myös tarjoilun. Pyydämme ottamaan huomioon, että Kirjakahvilassa pidettäviä yksityistilaisuuksia koskevat samat säännöt kuin muissakin anniskelutiloissa: Kirjakahvilaan ei saa tuoda omia alkoholijuomia, ja keittiössä saa valmistaa ja käsitellä vain vegaanista ruokaa. Kahvilan puolella saa omista säilytysastioista tarjoilla lakto-ovo-vegetaristisia ruokia. Lihaa (mukaan lukien kanaa ja kalaa) Kirjakahvilassa ei saa tarjoilla.

Jos olet kiinnostunut vuokraamaan tilojamme, ota yhteyttä toimistoomme (info ät kirjakahvila.org).

Kahvilasta voi tilata myös kahvi- ja leivonnaistarjoiluja ja noudettavia leivonnaisia. Lisätietoa sivulla Tilausleivonnaiset.  Tilaukset sähköpostitse osoitteeseen tilaukset ät kirjakahvila piste org.