Pandemian leviämisvaiheeseen siirtymisen johdosta joudumme sulkemaan Taiteiden yönä 12.8. jo klo 23.00, joten keskiyölle suunniteltu ulkoilmaelokuvanäytös on peruttu ja musiikkiesityksiä aikaistettu. Elokuva on kuitenkin katsottavissa yön aikana netissä, linkki postataan myöhemmin. // With Turku having moved to the community transmission phase of the epidemic again, we have to close by 23.00 on the Night of the Arts. Thus, the planned open air midnight screening has been cancelled and show times moved earlier. The film can be watched online during the night, however. Link coming up later.

Kirjakahvilan ja Kinokoplan Taiteiden yön tapahtuma juhlistaa Kirjakahvilan 40-vuotista taivalta synteettisillä ja elektronisilla äänimaailmoilla sekä yön lyhytelokuvastriimillä.

Illan ohjelma käynnistyy Mennen Men -kvartetin synapunkilla, jota seuraa Ester Jalosen glitch pop -sooloprojekti E. Kastehelmi. Iltahämärä tuo mukanaan Valdemar Aumalan tunnelmallisen indiefolkpopin, ja illan musiikillisen annin päättää Sumuposauttajan elektropop.

Yön pimennyttyä kukin voi tahoillaan katsoa Hannaleena Haurun lyhytelokuvan ”Metatitanic” (2018, 47 min), joka kyseenalaistaa elokuvien romanssikäsitystä – ja siinä samalla koko perinteistä elokuvakerrontaa.

AIKATAULU // SCHEDULE
Fb: https://www.facebook.com/events/506465183754644

20.00 MENNEN MEN | synth punk
https://mennenmen.bandcamp.com/

20.30 E. KASTEHELMI | glitch pop
https://soundcloud.com/user-232671142-118789160
https://www.facebook.com/e.kastehelmi666/
https://www.instagram.com/e.kastehelmi/

21.15 VALDEMAR AUMALA | indie folk/pop
https://www.facebook.com/valdemaraumala/
https://www.youtube.com/watch?v=2QpY1fVHsaY

22.00 SUMUPOSAUTTAJA | heart beat
https://sumuposauttaja.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/sumuposauttaja
https://www.facebook.com/sumuposauttaja/

23.00 näkemisiin! // farewell!

KOTOSALLA // AT HOME: ”METATITANIC”
Ohj. Hannaleena Hauru, 2018. 47 min
https://vimeo.com/292508750 (katsottavissa auringonnousuun asti // available for viewing until sunrise)
https://www.facebook.com/metatitanic
https://www.hannaleenahauru.com/films

”Metatitanic näyttää kiihdyttävän ajallemme tyypillisen yksilöllisen hipsteri-ironian siihen pisteeseen, jossa se murtuu ja paljastaa ikään kuin sateenkaaren päässä jotain, jota ei enää voi tai jaksa ironisoida. Samalla tämä ei-ironinen hetki, kuoleman kuolematon hetki, on kuitenkin nimenomaan kuvallinen, se on tietoisesti ja taiteellisesti luotua, tiloissa olevaa aikaa. Se kertoo, että kun uskallamme rikkoa konventiot, ottaa kameran käteemme, asettaa ruumiimme esiin, puhua suoraan, tuottaa yhdessä, kykenemme luomaan ja rakentamaan jotain, jonka vuoksi kannattaa elää.” – Eetu Virén (http://kumu.info/kuka-keksi-rakkauden-metatitanicista)

HUOM.! Huolehdithan koronaturvallisuudesta: jää oireisena kotiin, pysy tapahtumassa omassa seurueessa, pidä turvaväli muihin kävijöihin ja puhdista käsiä. Koronatilanteen takia suosittelemme vahvasti kaikkia käyttämään maskia tapahtumissamme. Kirjakahvilassa on myynnissä mustia ja pinkkejä kertakäyttömaskeja (3 kappaletta eurolla). // NB! Let’s keep each other safe: stay home if you have symptoms, keep to your own group in the event, maintain safe distance from other people and keep your hands clean. Due to the worsened corona situation, we strongly suggest everyone wears a mask in our events.