Taimikaupunki on lasten oma riemukas festivaali Vanhalla Suurtorilla 8.-9. elokuuta 2009

Tapahtuman teemana on kestävä kehitys, ja viikonlopun aikana Brinkkalan sisäpihalla ja Valoniassa tarjotaan lapsille tekemisen ja oivaltamisen riemua elävässä kaupunkiympäristössä. Taimikaupunki kohoaa Brinkkalan sisäpihalle ja Kirjakahvilaan 8.-9.8 klo 10-15. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Viikonlopun aikana Brinkkalan sisäpihalta löytyy erilaisia työpajoja, esityksiä ja tehtävien ratkontaa. Taimikaupungin ohjelmaan kuuluu mm. lasten värikäs suosikkiyhtye SukkaShokkiSakki, nukketeatteria, metsänhengettären kadottaman metsän löytämistä, tarinahetkiä ja kasvomaalausta.

Askarteluun keskittyvissä työpajoissa hyödynnetään kierrätysmateriaaleja ja pyritään johdattelemaan lapsia ekologiseen ajatteluun. Sarjakuvatyöpajassa haetaan sanoista inspiraatiota ja piirretään erilaisia hahmoja, ja kaupunkisuunnittelutyöpajassa opastetaan leikin kautta tutkimaan kaupunkitilaa.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Kaikenikäiset, tervetuloa!
Ohjelma

Lauantai 8.8.
Lotta Laaksosen tarinahetki klo 10
Tuula Kuitunen laulattaa klo 11
SukkaShokkiSakki tanssittaa klo 12
Nukketeatteria by Tytti Marttila klo 10 & klo 14
Metsänhengettären kadonnutta metsää etsitään yhdessä klo 13

Sunnuntai 9.8.
Nukketeatteria by Tytti Marttila klo 10 & klo 14
Metsänhengettären kadonnutta metsää etsitään yhdessä klo 13

Molempina tapahtumapäivinä toimivat Elina Rädyn vetämä sarjakuvatyöpaja, Dodo ry:n kaupunkisuunnittelutyöpaja ja UFFin kierrätysnukketyöpaja.

Lisäksi paikan päältä löydät kestovaippayhdistyksen vaippanepparipisteen, pinssien tekoa ja kasvomaalausta, Valonian ekologinen kesämökki –kampanjan ja Peikonpojan suloisia lastenvaatteita.

Lisätietoja: Hanna Rusi, Osuuskunta Turun Kirjakahvila, puh. 040 592 4948, sähköposti etunimi.sukunimi@kirjakahvila.org.