PUNX FOR SEITAN FEST 2016
La 6.–su 7.8. Brinkkalan sisäpiha, Turku

Maksuton! Ikärajaton! Vegaaninen!
Free entry! All ages! Go vegan!

LA // SAT 6.8.

11.00–15.00 PUNK-PIHAKIRPPIS // FLEA MARKET
Ilmaiset myyntipaikat, vain käytettyä tavaraa myyntiin. DJ soittaa myytäviä levyjä. Paikkavaraukset osoitteeseen punx ät kirjakahvila piste org. // Free tables, only second hand stuff sold. DJ plays records for sale. Table registrations: punx ät kirjakahvila dot org.

15.00–19.00 TYÖPAJOJA YM. // WORKSHOPS ETC.

14.00 PIKADEITTI FOR SEITAN EIKU PUNX & QUEERS // SPEED DATING
Niin paljon punkkia, niin vähän aikaa – jos sinusta on joskus tuntunut tältä, saattaa pikadeitti olla sinua varten! Etsit sitten kaveria, bändikaveria, kämppistä, ystävää tai keikallelähtöseuraa, voit löytää vaikka kenet tai keitä! Ei hetero-oletusta, amatonormia tai monogamiavaatimusta. Punx for Seitanin pikadeitissä jutellaan uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa kaksi minuuttia kerrallaan. On minuutti aikaa kertoa itsestäsi, ja pikakeskustelukumppanilla on minuutti aikaa kertoa itsestään sinulle. Vaihdossa etsitään uutta keskustelukumppania. Vaihtoja on yhtä monta kuin yhteensä osallistujia, jotta kaikki ehtivät jutella jokaisen kanssa. Kaaoksenkesto- ja paineensietokyky sekä sanavalmius eivät ole edellytyksiä osallistumiseen, sillä lauantain pikadeitin jälkeen on koko festarien ajan tilaisuus jatkaa keskusteluja uusien tuttavuuksien kanssa.

15.00 QUEERFEMINISTINEN ITSEPUOLUSTUS // QUEER FEMINIST SELF-DEFENSE
Ilmoittautumiset: punx ät kirjakahvila piste org (työpaja järkätään, mikäli vähintään kuusi henkeä osallistuu). Lähtö klo 15.00, lisätietoa ilmoittautuneille. Polkupyörä tai bussirahat mukaan. Lähinnä keskustelua ja teoriaa, mutta kyllä vähän pääsee potkimaan ja mätkimäänkin halutessaan. Työpajalle voi myös sopia jatkoa ja lisätreenejä, mikäli osallistujia kiinnostaa.

15.30 TURUN RHYTHMS OF RESISTANCEN RUMMUTUSTYÖPAJA JA AVOIMET TREENIT // OPEN REHEARSALS OF RHYTHMS OF RESISTANCE TURKU
Kokoontuminen Kirjakahvilassa klo 15.30. Omia soittimia ei tarvitse ottaa mukaan, sillä niitä löytyy jo moneen lähtöön. Antiautoritäärinen RoR-sambaryhmä on viimeisen vuoden aikana kohottanut Turun mielenosoitusten tunnelmaa maailman kaduilta tutuilla sambarytmeillä, joista musikaalisesti kokematon vasta-alkajakin voi päästä nopeasti kärryille. RoR Tku etsii riveihinsä jatkuvasti uusia rummuttajia, ja nyt erityisesti 27.8. järkättävän Turku Pride -kulkueen mustapinkkiä blokkia varten. Avoimissa treeneissä sovitaan seuraavista treenikerroista, joten mikäli et pääse juuri tuolloin paikalle, ilmoita kiinnostuksestasi sähköpostitse: turkuror ät riseup piste net. Tervetuloa tutustumaan RoRiin ja kokeilemaan sambarytmejä!

17.00 DIY-HIUSTENLEIKKUU // DIY HAIRDRESSING
Kokoontuminen Kirjakahvilan pihalla klo 17.00. Kutkuttaako uusi hiustyyli? Onko vanhassa siistimisen varaa? Pysyykö sakset kädessä? Tule mukaan leikkaamaan hiuksia, omia ja muiden, tai vaikka jakamaan ideoitasi muiden pään menoksi.

19.00–02.00 BÄNDIT // BANDS
MASAN GRILLI mestoilla 21.00–00.00

19.30 ANOMALIA // Hki
https://www.facebook.com/anomaliamalmi/
https://anomaliamalmi.bandcamp.com/

20.30 DEATH RACE // Hki
https://deathrace.bandcamp.com/

21.30 SISTER DISASTER // Jkl
https://sisterdisaster.bandcamp.com
https://www.facebook.com/sisterdisasterband/

22.30 KOVAA RASVAA // Tku/Hki
https://www.facebook.com/KovaaRasvaa

23.30 LAISKAT SILMÄT // Hki
https://www.facebook.com/laiskatsilmat/
https://soundcloud.com/laiskatsilmat

00.00 diskoilua

02.00 KOTIA KOHTI // Go home!

SU // SUN 7.8.

11.00 VEGAANINEN BRUNSSI // VEGAN BRUNCH
https://www.facebook.com/events/664749003672259/
Pulled BBQ seitan, gyro seitan, noodle and veg salad in satay sauce, coleslaw, marinated bean salad, green salad, French dressing, orange and lemon dressing, potato wedges, avocado aioli, harissa mayonnaise, garlic and mustard sauce, fresh rolls, pita bread, hummus spread, chipotle cream cheese, chili-chocolate brownies. Liukuva hinta varallisuuden ja omantunnon mukaan 8–12e (5–12-v. lapsilta 4–8e). Keikalle voi toki tulla vaikkei brunssia ottaisikaan. // Price on a sliding scale 8–12e depending on your means and generosity. No obligation to buy, you can also just come and see the bands for free.

11.30 TINGTONGKETZ // Kuala Lumpur, Malesia
https://www.facebook.com/Tingtonglah/

12.30 SUUDELMAT // Tku
https://www.youtube.com/watch?v=8-Z27x2izw4

13.30 PLASTIC TONES // Hki
https://www.facebook.com/plastictones/
https://soundcloud.com/plastictones

14.30 FATE VS. FREE WILLY
https://www.facebook.com/FateVsFreeWilly/
https://soundcloud.com/fatevsfreewilly

15.30 SHH…DIAM! // Kuala Lumpur, Malesia
https://www.facebook.com/shhdiam.music/
https://shhdiam.bandcamp.com/

16.00 TAPAHTUMA PÄÄTTYY (jotakuinkin näihin aikoihin), kukin poistukoon tahoilleen // This is (approximately) the end