Turun Kirjakahvilassa 3.-27.3.2022 esillä näyttely ”Jumalanissin valtakunta”. Näyttely esittelee taiteilijanimi jumalanissin taakse kätkeytyvän kuvataiteilijan kuvitusmaisempia teoksia. Esillä on pääasiassa tussipiirroksia ja metalligrafiikkaa, joissa on usein keskeisenä elementtinä ihmisfiguuri, joka yhdistyy eläimiin, kasveihin luoden erilaisia hybridiolioita. 

Teoksista löytyy usein yhtymäkohtia kirjallisuuteen, elokuviin, musiikkiin. Teokset eivät kuitenkaan ole suoria kuvituksia jostain tietystä aiheesta tai tarinasta, vaan muualta tulleet ideat yhdistyvät tekijän omiin ajatuksiin ja syväekologiseen maailmankuvaan. Usein jonkin toisen teoksen vaikutus saattaa tulla vuosien takaa ja tekijä itsekin tajuaa sen vasta teoksen valmistuttua.  Vaikutteita on tullut mm. Robert Holdstockin ja M. John Harrisonin kirjoista, folk-horror elokuvista sekä vaikkapa doom-metal bändien sanoituksista.

Näyttelyn teokset ovat kooste pitkähköltä ajanjaksolta, vanhimpien töiden ollessa vuodelta 2015. Uusimmat teokset ovat vuodelta 2022.

Kuvassa teos Syvällä, 2022, tussi ja vesiväri paperille, 48×30 cm.