Liisa Ihmemaassa

Lewis Carrollin ihastuttava satu herää dramatisoituna eloon Vanhalla Suurtorilla, Brinkkalan sisäpihalla. Esitys on suunnattu lapsille, mutta katsottavaa riittää kaikenikäisille. Tule seuraamaan Liisan seikkailuja ihmeellisessä maailmassa! Esitys kestää noin tunnin ja se on maksuton.

  • Ensi-ilta ti 28.7.2009 klo 17:00
  • muut esitykset
  • ke 29.7. klo 17:00, klo 18:00
  • to 30.7. klo 17:00, klo 18:00
  • pe 31.7. klo 17:00, klo 18:00

Ohjaus: Heini-Venla Pajunen, dramatisointi: Anni Välimäki, puvustus: Minna Leinonen, rooleissa: Ella Kiviniemi, Anniina Salminen, Noora Kartiosuo, Saana Antinkaapo, Hanna Vilmi. Sävellykset: Taneli Hildén, Samuel Hildén, Ella Kiviniemi.

Teatteri Foyée on Juhana Herttuan taideviestintälukion oma teatteri, jonka tavoitteena on luoda omaehtoista teatteria tekijöiden kokemuksesta, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Foyée antaa koulun oppilaille, mutta myös ulkopuolisille, mahdollisuuden toteuttaa teatteriprojekteja itse alusta loppuun asti. Erilaisia kykyjä ja taitoja hyödynnetään siis niin dramaturgian, ohjauksen, tuotannon, puvustuksen, näyttelijäntyön, improvisaation, sävellyksen, musisoinnin, lavastuksen kuin maskeerauksenkin saralla.

Heini-Venla Pajusen esikoisohjaus, Anni Välimäen käsikirjoittama Liisa Ihmemaassa on mukailtu versio alkuperäisestä sadusta. Suurilta osin alkuperäisiä tarinankäänteitä noudattavassa Liisan Ihmemaassa tavataan tuttuja hahmoja Irvikissasta Hulluun Hatuntekijään, Höperöön Jänikseen ja äkkipikaiseen Kuningattareen pelikorttiarmeijoineen. Mukana laulua, tanssia, sekä tietysti Suuret Krokettijuhlat, Teekutsuja unohtamatta! Juhana Herttuan lukion syksyn abiturienttien yhteistyö on ensimmäinen laatuaan. Foyée-teatteri on toiminut aktiivisesti jo vuodesta 1999 alkaen.

Elävää musiikkia, elävää teatteria!