Kirjakahvilan leipuri-keittiövastaavan työ vapautuu elokuun alussa, kun leipurimme lähtee uuteen seikkailuun – etsimme siis uutta vegaanileipuria!

Leipuri-keittiövastaavan työtunnit ovat tavallisesti 6 tuntia arkipäivisin eli 30 tuntia viikossa. Kirjakahvilassa myös järjestetään usein erilaisia tapahtumia, joten työtunteja voi olla enemmänkin. Lisätienestejä voi tehdä tekemällä tilaustuotteitakahvituksia. Työtunnit ja vastuun voisi myös jakaa kahdelle leipurille tarvittaessa. Leipurin tuntipalkka on 11,76 € ja tilaustuotteista provisio on 33 %. Perehdytys työhön olisi näillä näkymin elokuun ensimmäisellä viikolla, mutta ajankohta on myös sovittavissa.

Leipurin työtehtäviin kuuluu vitriinituotteiden päivittäinen valmistus, keittiön siivous, hygieniaomavalvonnasta huolehtiminen sekä tukkutilausten teko. Leipuri on vastuussa keittiön toiminnasta, joten itseohjautuvuus, oma-aloitteisuus ja stressinsietokyky ovat eduksi työssä.

Alan koulutus ei ole välttämätön, kokemus vegaanileipomisesta ja kiinnostus ovat tärkeämpiä! Työssä sinulla on mahdollisuus vapaasti kehitellä valikoimaa ja vegaaniherkkuja, sekä keittiön toimintaa esim. millaisia ainesosia käyttää. Työajat ovat suhteellisen joustavat, eli niistä voi itse päättää.

Turun Kirjakahvila on voittoa tavoittelematon osuuskunta, joten tarkoituksenamme ei ole tehdä rahaa, vaan luoda puitteet ja edellytykset monimuotoiselle kulttuuritoiminnalle. Kirjakahvila mieltää itsensä osaksi toimijoita, jotka edistävät taloudellisesti ja sosiaalisesti tasa-arvoista, sekä ekologisesti kestävää yhteiskunnallista todellisuutta. Kirjakahvilassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, emmekä hyväksy rasistista, seksististä, homofobista, transfobista, ableistista tai muutoin syrjivää käytöstä. Kunnioita siis jokaisen itsemäärittelyä sukupuolesta.

Hakemukset ja tiedustelut työstä voi laittaa Kirjakahvilan hallitukselle osoitteeseen: hallitus@kirjakahvila.org