QLUB – It’s oh so queer! Kirjakahvilassa lanseerataan lauantaina 28.8.2010 Turun kulttuurikentässä täysin uudenlainen klubi. Qlub tarjoaa mahdollisuuden oleskella queerhenkisten ihmisten seurassa, tanssia queer-dj:den soittamaa musiikkia ja nähdä erilaisia esityksiä ja performansseja.Qlubin musiikkitarjonta koostuu mm. electrosta, housesta, discosta ja hip-hopista. Qlubilla viis veisataan perinteisistä seksuaalisuus- ja sukupuoliodotuksista!

qlub

Qlub järjestetään kerran kuussa Kirjakahvilassa. Pilottiklubi pidetään lauantaina 28.8.

Qlub #1 la 28.8. klo 21: Gayborhood DJs KI KI & Masculina + CHKS LOVE YOU DJs Spelpojke & Lumikko.
Qlub #2 la 25.9. klo 21: Resident DJ Spelpojke + special guests.
Qlub #3 pe 22.10. klo 21: Vinokino-spesiaali! Resident DJ Spelpojke + special guests.
Qlub #4 la 20.11. klo 21: Resident DJ Spelpojke + special guests.

Ohjelma tarkentuu lähiaikoina!

Queerhenkiset esiintyjät voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen qlub (at) kirjakahvila.org halutessaan esiintyä Qlubilla.

Kirjakahvilassa jokaisella on oikeus olla tulematta häirityksi, mikä pätee myös Qlubeilla. Seksismiä ja rasismia ei suvaita.

Lisätietoja Qlubin omilta nettisivuilta!

QLUB – It’s oh so queer!

Kirjakahvilassa lanseerataan lauantaina 28.8.2010 Turun kulttuurikentässä täysin uudenlainen klubi. Qlub tarjoaa mahdollisuuden oleskella queerhenkisten ihmisten seurassa, tanssia queer-DJ:den soittamaa musiikkia ja nähdä erilaisia performansseja. Qlubin musiikkitarjonta koostuu mm. electrosta, housesta, hip-hopista ja discosta. Qlubilla viis veisataan perinteisistä seksuaalisuus- ja sukupuoliodotuksista!

Qlub järjestetään kerran kuussa Turun Kirjakahvilassa. Pilottiklubi pidetään lauantaina 28.8., seuraava Qlub sijoittuu lauantaille 25.9., kolmantena on homo- ja lesboelokuvafestivaali Vinokinon oheisklubi perjantaina 22.10. ja syksyn viimeinen klubi lauantaina 20.11.

Queerhenkiset esiintyjät voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen qlub@kirjakahvila.org halutessaan esiintyä Qlubilla.

Kirjakahvilassa on jokaisella oikeus olla tulematta häirityksi, mikä pätee myös Qlubilla. Seksismiä ja rasismia ei suvaita.