Kirjala-varmuuskopio

Kirjakahvilan valikoimassa on suomalaisten ja ulkomaisten pienkustantamojen kirjallisuutta, omakustannezinejä, Aseistakieltäytyjäliiton tukituotteita, Turun puretut talot -pienoismallikorttisarjaa sekä muun muassa Princesa Piratan kangasmerkkejä.

Kirjakaupan valikoima

Kirjakaupan valikoimaa vuonna 2012

Kulttuuri- ja yhteiskunta-aiheisten teosten rinnalta löytyy myös vaihtoehtoisia satuja, ajatuksia herättäviä sarjakuvia ja verevää lyriikkaa – proosaa ja filosofiaa unohtamatta. Teemoja ovat esim. queer ja feminismi, sukupuoli ja seksuaalisuus, antirasismi, kestävä kehitys, ekologia ja alkuperäiskansat, veganismi, DIY-kulttuuri, luomuviljely, anarkismi, pyöräily, yhteiskuntakritiikki, luova kirjallisuus, runo ja taide. Kirjalassa nostetaan esille erityisesti feministisiä ja nais/queer-sarjakuvapiirtäjiä ja myydään myös vegaanikeittokirjoja.

Teokset on valikoitu pienkustantamojen ja järjestöjen tarjonnasta. Hyllyistämme löytyy esimerkiksi hieno valikoima Osuuskunta Vastapainon  ja Into Kustannuksen teoksia sekä yksittäisiä helmiä radikaalikustantamoilta kuten Microcosm Publishing, AK Press ja PM Press. Yhteistyössä kanssamme ovat muun muassa riippumaton kirjojen ja lehtien jakelukanava distr@ction, eläinoikeusyhdistys Fauna ry. sekä Nihil Interit -kustantamo.

Kirjalassa on myös Bookcrossing-piste ja divarihylly. Kirjalaan voi tuoda vanhoja kirjoja, jotka sijoitetaan joko divari- tai ilmaishyllyyn ja jotka siten kiertävät uusille lukijoille, eikä niiden lukukerta jää vain yhteen. Näin voit helposti säästää ympäristöä ja jakaa hyviä kirjoja muiden kanssa. Meillä on myynnissä zinejä ja muita omakustannelehtiä, joita ei löydy edes kirjastoista.

Kirjakahvilassa poikkeaa usein kirjailijavieraita. Katso jatkuvasti päivittyvä kalenterimme!

 

Bookcrossing-hylly Kirjakahvilassa

Bookcrossing-hylly vuonna 2010

Kirjakaupan vastuuhenkilöihin saat yhteyden sähköpostitse: kirjala (at) kirjakahvila.org

2 Comments

  1. Sini

    Kysymys: Onko anarkisteilla vielä tapaamisia Turun kirjakahvilassa? Voisiko niitä järjestää lisää.
    Lisäksi voisiko perustaa jonkun ryhmän ei-uskoville. Joka puolella asiat perustuvat siihen, että muita uskotaan ja sen perusteella puhutaan ja ajatellaan. Ikäänkuin ei-uskovia ei olisi olemassakaan ja sit ymmärrys puuttuu ateisteja kohtaan.

  2. Turun Kirjakahvila

    Hei Sini,
    tiedotamme kalenterisivulla, facebookissa ja viikkotiedotteessa, mikäli joku anarkistinen ryhmä järjestää tapahtuman Kirjakahvilassa. Juuri nyt tapahtumia ei ole.