Kirjakahvila kerää kirjoja Nuukuusviikolle

Lahjoita ylimääräiset kirjasi Nuukuusviikon kirjanvaihtotapahtumaan!
Kirjakeräys Kirjakahvilassa ti-ke 13.-14.4.10 klo 12-18.

bcKirjakahvila osallistuu Valonian, Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskuksen, järjestämään Nuukuusviikon kirjankeräys- ja vaihtotapahtumaan 19.-23.4.2010.

Nuukuusviikko on jokavuotinen järkevän kulutuksen teemaviikko ja tämän vuoden teemana on ”vähemmän kulutusta – enemmän elämää”. Viikon tarkoituksena on tuoda esiin tapoja, joilla tavalliset ihmiset ovat tehneet elämisestään ekologisesti ja sosiaalisesti kestävämpää.

Kirjakahvila lahjoittaa kirjoja tapahtumaan ja tarvitsemme juuri sinun apuasi. Onko sinulla vanhoja kirjoja, jotka pölyttyvät hyllyssä, mutta joita et ole jaksanut viedä kierrätykseen? Tuo kirjasi Kirjakahvilaan ti-ke 13.-14.4. klo 12-18 välillä, niin tarjoamme hyvitykseksi kahvia ja keksejä! Lisäksi toivomme näkevämme sinut myös Nuukuusviikolla – ehkäpä tekemässä löytöjä pois antamiesi kirjojen tilalle?
Kirjanvaihtotapahtumassa on paikalla myös bookcrossaajia kertomassa toiminnastaan. Jos kirjoja jää tapahtumasta yli, löytyvät ne jatkossa Kirjakahvilan tiloista bookcrossing- ja ilmaiskirjahyllyistä odottamassa uusia lukijoitaan tai omistajiaan.

* *

Kirjakahvilan löydät Brinkkalan sisäpihalta (Vanha Suurtori 3) ja itse tapahtuma järjestetään ihan naapurissa Valonian tiloissa Suurtorilla, vanhan lastenkirjaston tiloissa (Vanha Suurtori 7.)

Lisätietoja: info ät kirjakahvila piste org

* *

www.nuukuusviikko.fi
www.valonia.fi