Tänä vuonna Kirjakahvilan Taiteiden yö on elektroninen ja synteettinen. Ei pääsymaksua, ei ikärajaa, ei natseja! Älä tule oireiseina! // Kirjakahvila presents on the Turku Night of the Arts: electronic and synthetic music at the Brinkkala courtyard. Free entry, all ages, no nazis! If you have any symptoms, stay home!

Turun Taiteiden yön alun perin peruunnuttua tältä vuodelta jäi myös Kirjakahvilan ja Kinokoplan jo yli vuosikymmenen ajan joka kesä järkkäämä ulkoilmatapahtuma suunnittelematta. Nyt kun Taiteiden yö sittenkin tapahtuu, Kirjis järkkää Brinkkalan pihassa elektronis-taiteellisen konsertin, jossa esiintyy neljä turkulaista kokoonpanoa. Ravintoloihin yhä kohdistuvien erilaisten rajoitusten johdosta keskiyön elokuvanäytös jää tällä kertaa poikkeuksellisesti pitämättä, mutta syyskuulle on sentään suunnitteilla ulkoilmaleffanäytös Kinokoplan kanssa.

HUOM.! Koronarajoitusten johdosta emme vieläkään pysty hyödyntämään koko Brinkkalan pihan kapasiteettia. Tule hyvissä ajoin, jos haluat varmistaa jonottamiselta välttymisen! // NB! Due to corona-related restrictions on restaurants, we still can’t take in the full capacity of the courtyard. Come early if you want to make sure you won’t end up in a queue!

Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/728255154575617/

19.30 HCOMA | electronic ambient modular synth
https://hcoma.bandcamp.com
https://vimeo.com/user16653365

20.30 MILANKOLIA | dark electronic
https://soundcloud.com/milankolia

21.30 KONEKONEKONE | experimental electronic modular synthesis
https://konekonekone.bandcamp.com
https://soundcloud.com/konekonekone
https://www.facebook.com/3xKONE

22.30 WELLENFORM | ambient industrial techno
https://www.facebook.com/Wellenform-925756157479725/