Kirjakahvilan musaperjantait

 • Musaperjantaita vietetään Kirjakahvilassa yleisesti ottaen joka perjantai ympäri vuoden, poislukien kesäkuukaudet, pyhät ja muutamat muut poikkeukset. Poikkeukset voi tarkistaa kalenteristamme.
 • Kirjakahvilan ovet musaperjantai-iltoihin aukeavat klo 19.30, ja soitto alkaa yleensä puoli kahdeksan ja kahdeksan välillä. Tilaisuudet ovat pääosin ohi kymmeneen mennessä, joten Kirjakahvilasta ehtii tarvittaessa hyvin vielä muihinkin rientoihin.

Esiintymään?

 • Keikat Kirjakahvilassa ovat usein akustisia, koska tila on pieni ja sopii tunnelmaltaan hyvin akustisille esityksille. Kirjakahvila omistaa kuitenkin myös pienen PA-laitteiston, ja tiloissa onkin esiintynyt täysiä bändikokoonpanoja jatsista hardcorepunkkiin.
 • Kirjakahvila tiedottaa keikoista paitsi nettisivuillaan myös paikallismedialle ja Kirjakahvilan tiedotuslistoille lähetettävien viikkotiedotteiden välityksellä. Facebook-tapahtumasivun tekee erikseen sovitusti joko Kirjakahvila tai esiintyjä itse. Esiintyjien toivotaan huolehtivan itse mahdollisesta julistemainonnasta.
 • Musaperjantait, kuten kaikki muutkin Kirjakahvilan perustapahtumat, ovat yleisölle ilmaisia. Kirjakahvilan epäkaupallisen ja vapaaehtoistoimintaan perustuvan luonteen johdosta esiintymisistä ei voida maksaa palkkioita. Matkakuluja (max. 50e/ilta) voidaan korvata muutamalle ulkopaikkakuntalaiselle esiintyjälle kautta kohden.
 • Esiintyjän toivotaan keikan yhteydessä kaupittelevan äänitteitään ja mahdollisia oheistuotteitaan yleisölle.

  Yhteyshenkilön nimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Artistin/yhtyeen nimi ja kotikaupunki

  Kuvaus artistista/yhtyeestä

  Verkkosivut, joilta löytyy lisätietoa artistista/yhtyeestä

  Toivotut esiintymisajankohdat

  Kirjoita kuvassa näkyvä kirjain- ja numeroyhdistelmä alla olevaan tekstikenttään

  captcha

  ← Previous post

  Next post →

  3 Comments

  1. Ei näytä saavan yhteyttä spostitse, tai ei ainakaan vastata..

  2. admin

   Oh, no kyllä varmaan ainakin Elinan pitäis vastata. Selvitän!

   Tea / Kirjis

  3. Ok, ei paniikkia odottelen :)