Kirjakahvilan pitkäaikainen toiminnanjohtaja Sini Keränen lähtee uusiin tehtäviin elokuun puolessavälissä. Sini on toiminut Kirjakahvilan toiminnanjohtajana yli neljä vuotta ja hänen tilalleen on vaikeaa kuvitella ketään muuta.

Koska Kirjakahvila on ennen kaikkea luonteeltaan vapaaehtoisorganisaatio, etsitään uutta työntekijää palkattaessa henkilöä, jolla olisi hyvät valmiudet tukea ja osallistaa vapaaehtoistyöntekijöitä. Näin toiminnan ja tapahtumien järjestäminen ja ideoiminen siirtyisi yhä selkeämmin palkatulta työntekijältä vapaaehtoisista koostuville työryhmille. Hallintorutiinit taas kuuluisivat palkatulle työntekijälle.

Hallitus toivoo, että Kirjakahvilassa toimijat kokisivat laajasti mahdolliseksi toteuttaa omia ideoitaan ja järjestää tapahtumia. Tässä olennaisen tärkeää on toiminnan ja päätöksenteon läpinäkyvyys sekä matala kynnys osallistumiselle.

Haemme siis Kirjakahvilaan töihin osa-aikaista osuuskuntasihteeriä. Hakemuksia toivotaan vapaassa muodossa, mutta niissä toivotaan vastattavan seuraaviin kysymyksiin:

  1. Kerro minkälaisia asioita olet tehnyt ja minkälaisista asioista olet ollut vastuussa.
  2. Kirjakahvila on vapaaehtoisorganisaatio. Kerro omista kokemuksistasi vapaaehtoistyöstä. Miten sinun mielestäsi vapaaehtoisia voi parhaiten tukea?

Työajaksi on alustavasti kaavailtu noin 15 tuntia viikossa. Työ alkaisi maanantaina 8. elokuuta tai sopimuksen mukaan. Hakemukset toivotaan la 30.7. mennessä ja haastattelukutsut lähtevät ma 1.8. Haastattelut on alustavasti ajateltu pidettäväksi heti seuraavana päivänä ti 2.8. ja valintapäätös tehtäväksi ke 3.8. Hakemukset ja tiedustelut osoitetaan osuuskunnan hallituksen puheenjohtajalle, Tea Tönnov, etunimi.sukunimi@kirjakahvila.org, 044 5269073.

Osuuskunnan hallitus