Osuuskunta Turun Kirjakahvila on vuonna 1981 vaihtoehtoisuuden kaipuusta perustettu vegaaninen kahvila, jonka toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön ja omaehtoiseen toimijuuteen. Vapaaehtoisten työtä tukevat muutamat palkatut työntekijät.

Etsimme nyt palkattua brunssivastaavaa sunnuntaisin järjestettäviä vegaanibrunssejamme varten. Brunssivastaavia on kaksi, ja he ovat vuorotellen vastuussa brunssin tarjottavien valmistamisesta sekä tarvittavien hankintojen tekemisestä. Töitä on noin kaksi kertaa kuukaudessa joka toisena viikonloppuna, tai miten vastaavat työnjaosta keskenään sopivatkaan.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hygieniapassia ja kokemusta vegaanisesta ruuanlaitosta. Lisäksi brunssivastaavan odotetaan toimivan Kirjakahvilan hengen mukaisesti hyvässä yhteistyössä toisen brunssivastaavan, osuuskunnan hallituksen, osuuskuntasihteerin, kahvilapäällikön ja päivystäjien kanssa.

Brunssivastaavalle maksetaan korvausta jokaisesta tämän tekemästä brunssista 50€ + 12% brunssin verollisesta myynnistä. Viime kaudella korvausta on kertynyt brunssia kohden noin 100€ (miinus verot).

Jatkava brunssivastaava Maarit Hellman perehdyttää uuden vastaavan työhön esimerkiksi syyskauden ensimmäisillä brunsseilla. Syksyn brunssikausi alkaa 16.9.

Olet etsimämme henkilö, mikäli
– tykkäät työskennellä viikonloppuisin eivätkä aikaiset sunnuntaiaamut ole sinulle ongelma
– olet perehtynyt vegaaniseen ruuanlaittoon ja kanavoit luovuutesi aina uusien kasvisherkkujen kehittelyyn
– pidät vaihtoehtoisesta meiningistä ja periaatteellisesta puuhastelusta
– siedät hippejä, kettutyttöjä, anarkisteja ja muita ihme hiippareita sekä mahdollisesti olet itsekin joku semmonen
– palkkasi on ihan surkean pieni, mutta se ei haittaa sinua, koska materia ei merkitse sinulle mitään!
– rahaa ja toimeentuloa tärkeämpää sinulle on vapaus toteuttaa itseäsi samanhenkisten joukossa

Jos tunnistit itsesi, liity iloiseen joukkoomme! Lähetä hakemuksesi  27.8. mennessä osoitteeseen hallitus [at] kirjakahvila.org.

Lisätiedot puhelimitse tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi@kirjakahvila.org) työntekijävastaavilta Riina Paimen (O4O-3547O2I), Jari Pohjonen (O44-2847329) tai Terhi Toppala tai brunssivastaava Maarit Hellmanilta.