Hyvät kirjallisuuden ystävät! Kesä otetaan vastaan kirja kourassa ja ensi viikonloppuna Brinkkalan pihalla päästetään Kirja irti!

Kirja irti! on uudenlainen kirjallisuustapahtuma ja pienfestivaali. Kirjallisuustapahtuman ominaisuudessa se esittelee pieniä kustantamoja ja erikoiskustantamoja, kirjallisen kentän yhdistystoimintaa, omakustannekenttää, kirjoittamiseen tukevia verkostoja ja palveluja sekä lukuharrastusta. Lisäksi ohjelmistoon lukeutuu erilaisia keveitä luentoja ja seminaariohjelmaa sekä workshoppeja.

Pienfestivaalina tapahtuma tarjoaa monenlaista ohjelmaa aina runoudesta musiikkiin ja muuhun esittävään taiteeseen. Kirjallisuus on ohjelmistossakin pääosassa, muttei sulje muunlaisia esityksiä pois.

Tapahtuman rakenne on simppeli: Päiväaikaan sijoittuvat kirjamyynti, seminaari/luento-ohjelma ja erilaiset haastattelut  ja tapaamiset. Lauantai-iltana pidetään lisäksi iltaklubi.

Tapahtuman tarkoituksena on tuoda kirjoittajat ja lukijat, mutta myös kirjoittajat ja kirjoittajat yhteen. Tapahtuman järjestäjien yhteisenä toiveena on yhdistää erilaisten kirjallisuudesta kiinnostuneiden tahojen voimavarat ja luoda uudenlainen, vuosittainen kirjallisuusfestivaali sekä lukijoille että kirjoittajille.

Koko ohjelma löytyy osoitteesta http://www.kirjakahvila.org/kirjairti

Tervetuloa viettämään kesäistä kirjallisuuden juhlaa!