Elettyä elämää on jo jonkin verran takana, kaikenlaista on tullut nähtyä ja koettuna hiukan enemmän. Vuoristoradassa on aina tunnelmaa ylä- ja alamäkineen…

Sana ja viiva on poikkitaiteellinen kaksikko, joka kuvaa rennolla otteella ja asenteella näkymiä, asioita, ihmisiä ja elämää. Sanat maalaavat värit ja virittävät tunnelman. Piirrokset kertovat sen, mihin sanoilla ei ylety. Lopputulos on kuvitetun runon, runollisen kuvan ja performanssin välimaastossa. 

Näyttely koostuu runojen lisäksi 200 g paperille tehdyistä hiilipiirroksista ja akryylimaalauksista. Sanat voi nautiskella runoja lukemalla tai löytää kuvista osana visuaalista kerrontaa. Sanan ja Viivan performanssissa runot syntyvät yhdessä yleisön kanssa improvisoiden ja kuvat ovat hetken synnyttämiä viivoja.

Välähdyksiä, ohimeneviä kohtaamisia, kohtauksia elämän suuressa näytelmässä, jossa jokaiselle on tarjolla roolia suurella näyttämöllä. Elää ja olla hetkissä mukana jokaisella solulla, siinä on kylliksi tavoitetta minulle ja kenties sinullekin.

JJ Lihr, runoilija 

Niko Saarinen, kuvataiteilija

@sanajaviiva