Helmikuussa Kirjakahvilassa on esillä Marjaana Melentjeffin From Dusk till Dawn -näyttely, jonka teokset käsittelevät mielenmaisemia iltahämärästä aamunkoittoon. Näyttelyn pääasiassa abstraktit akryyli- ja alkoholimustetyöt
kuvaavat yöllisen maailman ja unimaailman ilmiöitä.

”Toivon maalausteni tuovan katsojalleen positiivisia tunteita arjen keskelle. Abstraktissa taiteessa kiinnostavinta minulle on, että jokaiselle katsojalle tulkinta muodostuu hänen omista henkilökohtaisista kokemuksistaan ja tunteistaan.”

Marjaana Melentjeff on turkulainen yrittäjä, jonka juuret ovat Itä-Suomessa. Hänelle on maalatessa tärkeää vapaus ja intuitiivinen työskentely sekä pysähtyminen arjen kiireen keskellä. Hänen aiempiin töihinsä voi tutustua Instagramissa @artmarjaana sekä Facebookissa Marjaana Melentjeff Art. (Tästä pääset näyttelyn Facebook-tapahtumaan.)

Näyttely on nähtävissä Kirjakahvilan aukioloaikoina ma-pe 12-18 sekä mahdollisten tapahtumien aikana. Koronatilanteen vuoksi kahvilaan mahtuu sisään rajattu määrä ihmisiä. Muistathan kahvilassa vieraillessa 2 metrin turvavälit ja hyvän käsihygienian, maskin käyttö on myös suositeltavaa.