Kirjakahvilassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, emmekä hyväksy rasistista, seksististä, homofobista, transfobista, ableistista tai muuten syrjivää käytöstä. Kunnioita jokaisen itsemäärittelyä. Älä koske, tuijota, valokuvaa tai kysy henkilökohtaisia asioita ilman suostumusta. Käytä henkilöstä hänen käyttämäänsä nimeä ja pronominia. Ongelmatilanteissa voit kääntyä Kirjakahvilan henkilökunnan puoleen paikan päällä tai ottamalla myöhemmin yhteyttä. Kirjakahvilan yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.kirjakahvila.org/yhteys/.

Kehotamme kahvilassa käyviä huomioimaan hajusteherkät ihmiset ja välttämään hajusteiden käyttöä.

Kirjakahvila sijaitsee Museoviraston suojelemassa kiinteistössä, joka ei ole liikuntaesteetön.

Kirjakahvila sijaitsee Brinkkalan sisäpihalla, johon on kaksi käyntiä: toinen Vanhan Suurtorin ja toinen Hämeenkadun puolelta. Sisäpiha on päällystetty mukulakivillä ja hiekoitettu talvisin. Sisäpihalle voi ajaa autolla Hämeenkadun puolelta. Kirjakahvilalla ei ole asiakapaikoitusta.

Saapuminen Vanhan suurtorin puolelta: kulku porttikäytävän läpi, noin 30 metriä mukulakiveystä Kirjakahvilan ovelle.

Saapuminen Hämeenkadun puolelta sisäpihalle: noin 50 metriä alaspäin viettävää hiekkatietä, jonka jälkeen mukulakiveystä 30 metriä ennen Kirjakahvilan ovea.

Ulko-ovella on 1 porrasaskelma (korkeus 15 cm) ja oviaukon maksimileveys on 108 cm, kun molemmat pariovet avataan. Jos tarvitset sisäänkäynnissä apua, soita Kirjakahvilan numeroon 02 4691396

Sisätilat: Kirjakahvilan kynnykset ovat porrastettuja ja 3,5-4,5 cm korkeita. Kynnyksiä on ulko-oven lisäksi jokaisessa oviaukossa. Ulko-ovea vastapäätä sijaitsee kahvilan helppokulkuisin huone, jonka oviaukko huoneeseen on 84 cm leveä.

Myynti: Kahvilan tuotteiden myyntitila sijaitsee ulko-ovelta katsoen vasemman puoleisessa huoneessa. Sisäänkäynti myyntitilaan on 86 cm leveä ja sisäänkäynnin yhteydessä on kaksi porrasta (8 ja 13 cm korkeita). Myyntitilan vieressä on käynti kahteen muuhun tarjoiluhuoneeseen. Toisen tarjoiluhuoneen sisäänkäynnin yhteydessä on kynnyksen lisäksi 1 porrasaskelma (korkeus 9 cm).

WC: Kahvilan sukupuolittamattomista WC:istä toisessa on käytettävissä hoitopöytä vaippojen vaihtoa varten. WC:t eivät ole liikuntaesteettömiä kapeiden oviaukkojen ja pienen tilan takia. Lähin esteetön WC on Turun Taidehallissa, ja se on käytettävissä Taidehallin aukioloaikana ke-la klo 12-18 ja su 12-16 (tarkistettu 8.11.2021 / https://turuntaidehalli.fi). Pääsy vessaan Taidehallin pihanpuoleisen takaoven kautta ovikelloa soittamalla.

Opaskoirat ja lemmikkieläimet: Ei-inhimilliset eläimet ovat tervetulleita kahvilan terassille sekä ulko-ovea vastapäätä olevaan huoneeseen. Otathan huomioon muiden kahvilassa olevien mahdolliset eläinallergiat ja eläinpelot. Ethän tuo eläimiä musiikkitapahtumiin, joissa on kova meteli. Opaskoirat ja muut avustajaeläimet ovat aina tervetulleita kahvilaan.

Mikäli jokin esteettömyyteen tai saavutettavuuteen liittyvä asia askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä accessibility ät kirjakahvila piste org!