Ei tämä tähän jää! -kiertueella elokuun loppupuolelta syyskuun alkuun Iida Umpikuja ja Krisse Sydän keikkailevat suurella sydämellä ympäri Suomea puolenkymmenen keikan verran.

Kirjakahvilassa Iida ja Krisse nähdään musaperjantain vieraina pe 10.9.2010 klo 19:30.

Keikka on maksuton ja ikärajaton.

Ei tämä tähän jää!

Ei tämä tähän jää!

Iida Umpikuja on iki-ihana laulaja, jonka laulut epäonnistuneesta rakkaudesta voivat koskettaa kenen tahansa sydäntä. Eikä ole ihmekään, että Iida nauttii alati kasvavaa kulttisuosiota ympäri Suomen – ja jos tarkkoja ollaan, Iidasta tiedetään myös Venäjällä. Hieno juttu on se. Kiertueella Iida antaa maistiaisia syksyllä ilmestyvältä pitkäsoitoltaan, jonka julkaisee legendaarinen turkulainen riippumaton levy-yhtiö Plastic Passion.

Krisse Sydän on monipuolinen taiteilija, joka on tunnettu niin runoudestaan, musiikistaan, kingeilystään kuin kuvataiteestakin. Krisse taustajoukkoineen tuo kiertueen jokaiselle keikalle show:n, joka yhdistelee elementtejä king-, burleski-, queerleski-, stand up-, dark cabaret- ja runoperformanssiviihteestä. Lopputuloksena on monien viihteen ja taiteen lajien hillitön ilotulitus, ja takuuvarmasti 100 % queeresitys. Hyvä naiset, herrat ja ennenkaikkea kaikki siltä väliltä, saanen esitellä uuden tyylin, Queer Cabaret on syntynyt!