Kirjoittajayhdistys Kapustarinta järjestää jälleen Turussa nuorille suunnatun open mic -illan 4. heinäkuuta klo 17 alkaen Kirjakahvilassa.

Tuttuun tapaan tapahtumassa on kaksi esirunoilijaa, jotka näyttävät mallia. Kutsuvierasesiintyjinä nähdään Hanna Storm sekä edellisellä kerralla meritoitunut nuori paikallinen kyky.

Lämmittelijöiden jälkeen lava on vapaa! Oli lajisi sitten riimi, rap tai runous – tai jotain siltä väliltä – kaikki on tervetullutta Kirjiksen lavalle.

Esiintymään voi ilmoittautua paikan päällä tapahtuman aikana tai ennakkoon sähköpostitse. Ennakkoilmoittautumisella voit varmistaa paikkasi lavalta!

***

Illan juontaa turkulainen runoilija ja kirjallisuuslehti Lumoojan päätoimittaja Elina Laine.

Illan lämppärinä kuultava Hanna Storm puolestaan on Turussa asuva runoilija. Stormin esikoiskokoelma ”kutsun itseni kylään” ilmestyi viime vuonna Aviador-kustantamolta. Voit hankkia teoksen itsellesi paikan päältä!

Kirjakahvilassa Storm esittää runoja ensi keväänä ilmestyvästä kokoelmastaan.

***

Ensimmäinen nuorten ilta järjestettiin viime syksynä, jolloin lava täyttyi nuorista. Palautteen mukaan tapahtumassa oli hyvä henki sekä rento ja rohkaiseva ilmapiiri, jossa kokemattomankin oli helppo uskaltautua esiintymään. Nyt nuorten toiminta saa toivottua jatkoa!

Nuorten open mic -illat tulevat rikastuttamaan Turun nuorille suunnattua tapahtumatarjontaa heinäkuusta alkaen joka toinen kuukausi.

Kesällä Kirjakahvilan sisäpihalla järjestettävässä open mic -illassa haetaan myös nimeä uudelle tapahtumalle. Nimeä ehdottavien kesken arvotaan leffalippuja!

MITÄ? Alle 20-vuotiaille suunnattu open mic
MISSÄ? Turun Kirjakahvilan sisäpihalla
MILLOIN? 4.7. kello 17-19
MITÄ MAKSAA? Vapaa pääsy
MIHIN ILMOITTAUDUN? Esiintyjäksi voi ilmoittautua etukäteen sähköpostitse osoitteeseen elina.laine@lumooja.fi tai paikan päällä