Mihin työhön koulutetaan teatteri-ilmaisunohjaajia? Opiskelijat ovat teattereille ilmaista työvoimaa, miksi valmistuttuaan he eivät enää kiinnosta?
Miten teatterikenttä on muuttunut uusien ammattiryhmien myötä? Ei näyttelijöitä, ei ohjaajia. Ovatko AMK-koulutuksen hankkineet väliinputoajia?
Onko koulutusta jo liikaa? Osataanko teatteri-ilmaisunohjaajien ammattitaitoa hyödyntää? Teatteria, sirkusta, nukketeatteria, musiikkiteatteria… Onko erikoistuminen hyvästä vai pahasta?

Varsinaissuomalainen näyttämö- ja esitystaiteen taiteen verkosto Framil ry jatkaa teatteriin liittyviä keskusteluiltojaan keskiviikkona 25. maaliskuuta klo 19.00 Turun Kirjakahvilassa teemalla Mihin tarvitaan AMK-taiteilijoita?

Esikeskustelijoina

  • lehtori Jouni Leikkonen Turun AMK:n taideakatemiasta
  • Uudenkaupungin teatterin johtaja Jari Luolamaa
  • teatteriopiskelija Elsa Ervasti (Turun AMK)
  • Tilaisuuden juontaa läänintaiteilija Timo Väntsi

FramIllat ovat pyöreän pöydän keskustelutilaisuuksia, joihin ovat tervetulleita kaikki näyttämö- ja esitystaiteesta kiinnostuneet, ammattilaiset ja harrastajat, tekijät ja kokijat.

Framil ry toimii näyttämö- ja esitystaiteen kentän omana äänenä Varsinais-Suomessa. Jäsenistö koostuu edustajista eri esittävän taiteen aloilta, mm. teatterista, sirkuksesta, nukketeatterista, soveltavasta draamasta. Framil toimii tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen Taidetoimikunnan kanssa. Yhdistyksen pitkän tähtäyksen tavoitteena on luoda Varsinais-Suomeen näyttämö- ja esitystaiteen aluekeskus.

Lisätietoja:
Fiikka Forsman
puheenjohtaja
puh. 050 573 9693

Timo Väntsi
läänintaiteilija
puh. 050 456 0350