Kirjakahvilan valikoimassa on suomalaisten ja ulkomaisten pienkustantamojen kirjallisuutta, omakustannezinejä, Aseistakieltäytyjäliiton tukituotteita sekä muun muassa Princesa Piratan kangasmerkkejä.

KIRJAKAUPAN VALIKOIMA

Kulttuuri- ja yhteiskunta-aiheisten teosten rinnalta löytyy myös vaihtoehtoisia satuja, ajatuksia herättäviä sarjakuvia ja verevää lyriikkaa – proosaa ja filosofiaa unohtamatta. Teemoja ovat esim. queer ja feminismi, sukupuoli ja seksuaalisuus, antirasismi, kestävä kehitys, ekologia ja alkuperäiskansat, veganismi, DIY-kulttuuri, luomuviljely, anarkismi, pyöräily, yhteiskuntakritiikki, luova kirjallisuus, runo ja taide. Kirjalassa nostetaan esille erityisesti feministisiä ja nais/queer-sarjakuvapiirtäjiä ja myydään myös vegaanikeittokirjoja.

Teokset on valikoitu pienkustantamojen ja järjestöjen tarjonnasta. Hyllyistämme löytyy esimerkiksi hieno valikoima Osuuskunta Vastapainon ja Into Kustannuksen teoksia sekä yksittäisiä helmiä radikaalikustantamoilta kuten Microcosm Publishing, AK Press ja PM Press. Yhteistyössä kanssamme ovat muun muassa riippumaton kirjojen ja lehtien jakelukanava distr@ction, eläinoikeusyhdistys Fauna ry. , Fabriikki Kustannus ja Eetos ry.

Kirjakahvilassa on myös Bookcrossing-piste, ilmaishylly ja divarihylly, jonka kaikki kirjat, sarjakuvat, elokuvat ja levyt hinnoitellaan puolesta eurosta max. kolmeen. Kirjalaan voi tuoda vanhoja kirjoja, jotka sijoitetaan joko divari- tai ilmaishyllyyn ja jotka siten kiertävät uusille lukijoille. Näin voit helposti säästää ympäristöä ja jakaa hyviä kirjoja muiden kanssa. Meillä on myynnissä zinejä ja muita omakustanteita, joita ei löydy edes kirjastoista.

Kirjakahvilassa poikkeaa usein kirjailijavieraita. Katso jatkuvasti päivittyvä kalenterimme!

Kirjakaupan vastuuhenkilöihin saat yhteyden sähköpostitse: kirjala ät kirjakahvila piste org

divarihyllyt 0215