Kirjakahvila on avoinna arkisin klo 11-19

Lisäksi iltaisin ja viikonloppuisin on usein erilaisia pääsymaksuttomia tapahtumia (ks. kalenterimme).

Kahvilatarjonta

Kahvilassa on tarjolla suolaisia ja makeita leivonnaisia, jotka teemme itse omassa keittiössämme. Kaikki leivonnaisemme ovat vegaanisia, ja tarjolla on aina myös vähintään yksi gluteeniton tuote. Kahvilassa on tarjolla reilua luomuteetä ja meksikolaisten pienviljelijöiden osuuskunnilta suoraan ostettua Café Caracol -kahvia, jota voit ostaa myös kotiisi.  Kirjakahvilassa on c-anniskeluoikeudet.

Brunssi

Kirjakahvilan vegaaninen sunnuntaibrunssi lanseerattiin ystävänpäivänä 14.2.2010. Vuonna 2016 brunssin säännöllisyys harvennettiin jokaviikkoisesta vain kerran kuussa pidettäväksi, ja vuodesta 2017 alkaen brunsseja on järjestetty lähinnä erilaisiin tukitarkoituksiin ja joidenkin Kirjakahvilan tapahtumien yhteydessä. Brunssin hinta on pidetty liukuvana, varallisuuden ja omantunnon mukaan 8–15e (5-12-v. lapsilta 4-8e).

Tilavuokraus ja tilauskahvitukset

Aukioloaikojemme ulkopuolella Kirjakahvilaa on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin. Tilavuokra on 30 euroa tunnilta arkisin ennen klo 22.00 ja 50 euroa tunnilta arkisin klo 22.00 jälkeen ja viikonloppuisin. Voit myös pyytää räätälöityä tarjousta.

Yksityistilaisuuksiin voi tilata meiltä myös tarjoilun. Pyydämme ottamaan huomioon, että Kirjakahvilassa pidettäviä yksityistilaisuuksia koskevat samat säännöt kuin muissakin anniskelutiloissa: Kirjakahvilaan ei saa missään tapauksessa tuoda omia alkoholijuomia. Lisäksi Kirjakahvilan keittiössä saa valmistaa ja käsitellä vain vegaanista ruokaa. Kahvilan puolella saa omista säilytysastioista tarjoilla lakto-ovo-vegetaristisia ruokia. Lihaa (mukaan lukien kanaa ja kalaa) Kirjakahvilassa ei saa tarjoilla.

Jos olet kiinnostunut vuokraamaan tilojamme, ota yhteys osuuskuntasihteeri Auri Sipilään (info ät kirjakahvila.org).

Kahvila ottaa vastaan myös tilauskahvituksia sekä pienimuotoisia myyntikeikko­ja esimerkiksi kahvilan läheisyyteen sijoittuviin tapahtumiin. Ota yhteys kahvilavastaavaamme sähköpostitse osoitteella tilauskahvitukset ät kirjakahvila.org  ja kerro toiveistasi. Puhelimitse tavoitat kahvilavastaavan varmimmin arkiaamuisin klo 9–11 numerosta 02-469 1396.

cupcake