Kirjakahvilan musaperjantait

  • Musaperjantaita vietetään Kirjakahvilassa yleisesti ottaen joka perjantai ympäri vuoden, poislukien kesäkuukaudet, pyhät ja muutamat muut poikkeukset. Poikkeukset voi tarkistaa kalenteristamme.
  • Kirjakahvilan ovet musaperjantai-iltoihin aukeavat klo 19.30, ja soitto alkaa yleensä puoli kahdeksan ja kahdeksan välillä. Tilaisuudet ovat pääosin ohi kymmeneen mennessä, joten Kirjakahvilasta ehtii tarvittaessa hyvin vielä muihinkin rientoihin.

Esiintymään?

  • Keikat Kirjakahvilassa ovat usein akustisia, koska tila on pieni ja sopii tunnelmaltaan hyvin akustisille esityksille. Kirjakahvila omistaa kuitenkin myös pienen PA-laitteiston, ja tiloissa onkin esiintynyt täysiä bändikokoonpanoja jatsista hardcorepunkkiin.
  • Kirjakahvila tiedottaa keikoista paitsi nettisivuillaan myös paikallismedialle ja Kirjakahvilan tiedotuslistoille lähetettävien viikkotiedotteiden välityksellä. Facebook-tapahtumasivun tekee erikseen sovitusti joko Kirjakahvila tai esiintyjä itse. Esiintyjien toivotaan huolehtivan itse mahdollisesta julistemainonnasta.
  • Musaperjantait, kuten kaikki muutkin Kirjakahvilan perustapahtumat, ovat yleisölle ilmaisia. Kirjakahvilan epäkaupallisen ja vapaaehtoistoimintaan perustuvan luonteen johdosta esiintymisistä ei voida maksaa palkkioita. Matkakuluja (max. 50e/ilta) voidaan korvata muutamalle ulkopaikkakuntalaiselle esiintyjälle kautta kohden.
  • Esiintyjän toivotaan keikan yhteydessä kaupittelevan äänitteitään ja mahdollisia oheistuotteitaan yleisölle.

    Yhteyshenkilön nimi

    Sähköposti

    Puhelinnumero

    Artistin/yhtyeen nimi ja kotikaupunki

    Kuvaus artistista/yhtyeestä

    Verkkosivut, joilta löytyy lisätietoa artistista/yhtyeestä

    Toivotut esiintymisajankohdat

    Kirjoita kuvassa näkyvä kirjain- ja numeroyhdistelmä alla olevaan tekstikenttään

    captcha

    ← Previous post

    Next post →

    3 Comments

    1. Ei näytä saavan yhteyttä spostitse, tai ei ainakaan vastata..

    2. admin

      Oh, no kyllä varmaan ainakin Elinan pitäis vastata. Selvitän!

      Tea / Kirjis

    3. Ok, ei paniikkia odottelen :)